HPL Fundermax partner

Стратегічний партнер FunderMax

Австрія стає ближче

Стратегічне партнерство компанії із заводом FunderMax

У 2020 році компанія Будівельна Зірка отпримала статус офіційного представника і стратегічного партнера заводу FunderMax (Австрія) в Україні.

Такі визначні зміни для компанії відбулися, завдячуючи кільком важливим чинникам. Насамперед, ось уже більше як 15 років компанія Будівельна Зірка є монобрендовою та представляє на ринку лише продукцію FunderMax. Компанія постачає в Україну у непохитні терміни усі види панелей та матеріалу, які виробляє австрійський завод.

Окрім цього, уже протягом років, компанія розробляє креслення та виробляє власні лінійки продікції, створенної із матеріалу FunderMax – Локери, Сантехнічні кабіни, стільниці та меблі, міжкімнатні та броньовані двері, медичні інтер'єри та меблі, терасне покриття, вуличні меблі тощо.

Компанія Будівельна Зірка також ділиться своїми знаннями із партнерами та компаніями в Україні. Це зустрічі, ондайн і офлайн семінари, навчання роботі із матеріалом FunderMax для кожної компанії, тематичні брошури та каталоги продукції.

Поза локальним ринком, завдячуючи своїм новаторським напрацюванням,  компанія ділиться своїм досвідом та компетенціями із представниками FunderMax у інших країнах – Грузія, Литва, Молдова та іншими, навчаючи тонкощам роботи з матеріалом, можливостям і обробці.

Якість Австрії стає ближче до України. Отримавши статус стратегічного партнера заводу FunderMax, компанія Будівельна Зірка отримала й спеціальні лояльні умови співпраці. І, як наслідок, отримала лояльнішу пропозицію для українського будівельного ринку в цілому та для приватного замовника для роботи з об'єктами зокрема.

 

Новые статьи