ЖК

ЖК "Шерлок Холмс" - переможець серед новобудов Львову

Доки усі ми святкували Новий Рік і Різдво, будівельні об’єкти приймали участь у справжніх змаганнях. Наприклад у Львові, проводилось онлайн голосування – Новобудова глядацьких симпатій - 2016. На розсуд було винесено 79 споруд, які були завершені або здебільшого завершені у 2016 році Новобудова глядацьких симпатій-2016: підсумки голосування


У лідерах опинились 10 об’єктів, серед яких і ЖК «Шерлок Холмс» (автори – архітектурний офіс Zelemin), – цей проект припав львів’янам до душі найбільше і посів почесне перше місце. У роботі над цим об’єктом приймала участь і «Будівельна Зірка» – офіційний представник заводу Fundermax і постачальник цих HPL панелей до України. Більше дізнатися про ЖК «Шерлок Холмс» можна за посиланням ЖК "Шерлок Холмс"


Сподіваємось, що це не останній конкурс, у якому візьме участь і переможе цей новозбудований житловий комплекс сучасного Львову. А також нагадаємо, що у листопаді 2016-го ЖК «Шерлок Холмс» брав участь у масштабному конкурсі ПРОЕКТ РОКУ FUNDERMAX в Україні, де так само був потужним суперником для інших учасників.

Новые статьи