Проголосуй за меня ! :)

5.0/5 оценка (10 голосов)
hpl_fundermaх_trk-most-citi

Понравился объект ? Поделись с друзьями!!

ТРК MOСТ-CIТІ

Проект: Фудкорт MOСТ-CIТІ
Дизайн: Zadoya & Ar.Co.Group, Олександр Колесник
Реалізація: СТАЛКОН
Місто: Дніпро

Фудкорт в ТРЦ МОСТ-Сіті – масштабний проект зі складних авторських виробів сегмента HoReCa, реалізований компанією Сталкон. Єдиний інтер'єрний стиль, який об'єднав абсолютно різні заклади швидкого харчування, дозволив реалізувати food city всередині ТРЦ. Дизайн від Zadoya & Ar.Co.Group передбачав індивідуальне виробництво конструкцій з металу: усіх меблів, декоративних та кріпильних елементів.

Авторські підвісні конструкції, барні столи, обідні зони у вигляді альтанок, дивани і столики, кашпо, баки-контейнери для харчових відходів - виготовлені з металу з облицюванням HPL FunderMax, застосуванням фанери і нержавіючої сталі. Використані практичні зносостійкі матеріали, щоб меблі фудкорту завжди прекрасно виглядали, незважаючи на умови підвищеної експлуатації. Естетична перевага була за застосуванням темного металу, декорів під деревину матеріалу FaneLam (фанера ламінована тонким HPL), адже вони в тренді сьогодні і така тенденція ще тільки починає свій розвиток . Це продумана реалізація інтер'єру на перспективу.

Актуальні ергономічні рішення у створенні меблів для фудкорту, сумісно досягнені дизайнерами, Сталконом та БудЗіркою надали цілісний завершений вигляд простору.

Фудкорт в ТРЦ МОСТ-Сити без перебільшення можна назвати флагманом сфери.

1104

Новые статьи