Проголосуй за меня ! :)

5.0/5 оценка (1767 голосов)
hpl_fundermax_kukhnya-rio

Понравился объект ? Поделись с друзьями!!

Кухня Rio

Об'єкт:        Кухня Rio
Місто:          Ізмаїл
Дизайн:       Студія кухні і дизайну «МD"
Реалізація: Студія кухні і дизайну «МD"
Материал:  FunderMax Interior 0566 FH

Кухня Ріо
Розробник: студія кухні і дизайну «МD», Ізмаїл
Менеджер: Наталія Сірант


Студія кухні і дизайну «МD» спеціалізується на створенні кухонних меблів.
Основне кредо салону кухонь в Ізмаїлі - створити єдиний симбіоз стилю і модних тенденцій, кращих світових традицій і якості в кожній моделі кухонь.


«Часи змінюються, стандарти гарної кухні теж» - ми презентуємо кухні, спроектовані за критеріями системи DYNAMIC SPACE, завдяки якій простір поділений на 5 зон, переміщення на кухні мінімізується, що скорочує час роботи і економить сили. В основу виготовлення покладені принципи ергономіки, високотехнологічне виробництво, інноваційні матеріали, що безпечні і практичні у використанні.


Ми пропонуємо Вашій увазі острівну кухню. Це любов з першого погляду! Острів на кухні не є обов'язковим елементом інтер'єру, проте він здатний істотно полегшити різні роботи на кухні, збільшити функціональність приміщення і, головне - прикрасити його.


Наша компанія стежить за останніми тенденціями і пропонує тренд цього сезону - суперсучасні тонкі стільниці від Fundermax. Вона виглядає чудово, надаючи їй строгість і задаючи тон всієї композиції в цілому. Тут Ви побачите контрастні білі і графітові глянцеві акрилові фасади в стилі Hi-Tech, чорну профіль-ручку, яка підкреслює горизонтальні лінії, матову лофтового стільницю з компакт плити Fundermax і структуру дерева в стіновий панелі, а також, цей бездоганний сервант, що надає благородство, він просто ідеальний !!! У даній кухні нам вдалося створити мікс холодних і теплих відтінків, показавши тим самим, що ми йдемо від стереотипних уявлень про гармонію і комбінаціях в магічному просторі на кухні.


Декор: 0566 FH

12616

Новые статьи